Ciao Italia - Butikken/Opskrifter:

Tilbage til butikken.
Tilbage til opskrifter.

Saltimbocca alla romana

4 personer

4 skiver kalveinderlår (ca. 150 gr. hver)
4 spsk. olivenolie
4 skiver parmaskinke
8 blade frisk salvie
1 dl. hvidvin
salt og peber

Hæld olivenolien på en stor pande. Læg kødskiverne på når olivenolien er godt varm. Steg dem cirka 2 minutter på hver side ved middelhøj varme.

Læg to salvieblade på hver kødskive. Kom salt og friskkværnet peber på (kom ikke for meget salt på, da parmaskinken allerede er lidt salt). Dæk derefter hver kødskive med en skive parmaskinke.

Skru varmen op på maximum, hæld hvidvinen ved og lad den koge ind med låg på i cirka 2 minutter. Hvidvinen har nu gjort skinkeskiverne lidt bølgede og olivenolien og hvidvinen har blandet sig til en lækker sovs. Server med et glas kølig hvidvin.

Ciao Italia
www.ciao-italia.dk