Tilbage til Butikken.
Tilbage til Opskrifter.
4 personer
400 gr. spaghetti
100-150 gr. bacon i tern
1 spiseske olivenolie
5 æggeblommer
2 spiseske mælk eller fløde
50-75 gr friskrevet parmesanost
salt og friskkværnet peber
Kom baconternene på en kold pande og rist dem ved lav varme. Således trækkes
den fedt der skal bruges senere ud af baconen.
Pisk æggeblommerne sammen med fløden og parmesanosten og smag til med salt og
friskkværnet peber.
Hæld den kogte spaghetti i et dørslag og derefter straks tilbage i gryden. Pas
på med ikke at salte pastavandet for meget, da der også kommer salt fra baconen
og parmesanosten.
Hæld de ristede bacontern og det afsmeltede fedt over spaghettien.
Kom derefter de piskede æggeblommer i og rør det hele godt sammen over svag varme
i 1-2 minutter til æggene begynder at stivne, men stadig er cremede.
Server straks - evt. med friskkværnet peber.
Hvis æggene bliver for stive/tøre kan der tilsættes lidt pastavand.
Ciao
Italia
www.ciao-italia.dk