Ciao Italia - Butikken/Salgsbetingelser:

Tilbage til butikken.

Priser: Alle vore priser er inklusive moms på 25%. Alle ordrer bliver tillagt et ekspeditions- og forsendelsesgebyr på kr. 60.

Betaling: Betaling foregår ved at du enten sender os en check på det samlede beløb (inkl. ekspedition og forsendelse) eller overfører beløbet til vor konto i Handelsbanken (7647-1002048). Vi arbejder på at gøre det muligt også at betale med Dankort.

Levering: Så snart vi har modtaget din betaling, pakker vi varerne og afleverer dem til fragtmanden, som leverer varerne den næste arbejdsdag. Så normalt har du dine varer 1-2 dage efter at vi har registreret betalingen.
Dette gælder dog ikke skindtøj, som sys efter personlige mål. Her vil der være op til tre ugers leveringstid alt efter hvor travlt vor leverandør har.
Fragtmanden vil levere varerne på den adresse, du har opgivet som leveringsadresse ved bestillingen. Vi leverer desværre kun varer i Danmark.

Returret: Du har ubegrænset returret på de varer du har bestilt hos os. Forudsætning for returnering er, at varen er ubrugt og i hel originalemballage. Så snart vi har modtaget returvaren, sender vi dig en check på varens pris. Hvis vi har lavet en fejl eller varen er defekt, tilbagebetaler vi også dine fragtomkostninger. Da vi tilstræber at give vore kunder den perfekte service, vil vi også gerne have at vide hvorfor du returnerer varen.

Personoplysninger: Ciao Italia gemmer de oplysninger, der er nødvendige for at behandle dine ordrer (navn, adresse, email og ordre). Bogføringsloven kræver, at vi opbevarer data i fem år. Alle oplysninger vil blive behandlet strengt fortroligt og vi sælger eller videregiver dem ikke til trediemand. Dine data vil kun blive brugt til vores egen markedsføring overfor dig, hvis du udtrykkeligt har accepteret det.


 

Ciao Italia
kontakt@ciao-italia.dk