Ciao Italia - Butikken/Opskrifter:

Tilbage til butikken.
Tilbage til opskrifter.

Sugo bolognese

4 personer

250 g røget baconsnitte
2 løg
2 gulerødder
3 stængler blegselleri
1 bdt. persille
3 spsk. olivenolie
300 g hakket oksekød
1 lille dåse tomatpuré (70 gram)
4 dl. varm bouillon
1 tsk. balsamico
1 lauerbærblad
1/2 tsk. salt
1 knsp. friskkværnet peber
1 tsk. sukker
1 fed hvidløg
1/2 tsk. tørret basilikum

Baconsnitten skæres i strimler. Løgene pilles og hakkes. Gulerødderne skæres i små tern. Blegsellerien skæres i små skiver. Persillen skylles og hakkes.
Olien varmes i en stegegryde og det hakkede kød brunes sammen med det hakkede hvidløg.
Baconstrimlerne kommes i sammen med de hakkede løg og steges med i ca. 3-4 minutter.
Gulerødderne, sellerien, persille, tomatpuré, balsamico, bouillon, laurbærblad, peber, salt og sukker kommes i.
Saucen bringes i kog og snurrer for svag varme i ca. 30 min.

Ciao Italia
www.ciao-italia.dk